Ma Gedeon, Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Hírek > Aktuális > Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola mazsorett csoportja a XVII. Országos Debreceni Mazsorett Fesztiválon – Nyíradony

Gyöngyösi Felsővárosi Általános Iskola mazsorett csoportja a XVII. Országos Debreceni Mazsorett Fesztiválon – Nyíradony

Hírcsoport: Aktuális   Közzétéve: 2015. 06. 02., 08:28

 

2015. április 26-án a Gyöngyösi Mazsorett Együttes Gyöngyszem csoportjával Nyíradonyban szerepeltünk a XVII. Országos Debreceni Mazsorett Fesztiválon. Már maga a lehetőség is nagy mérföldkő a csoport számára, hiszen a Gyöngyösi Mazsorett Együttes 2015-től lett tagja a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetségnek, így most már hivatalosan szerepelhetünk országos fesztiválokon.

Kihelyezett rendezvényről van szó, melyet a Debreceni Mazsorett Együttes szervezett, a helyszín a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnok volt. Több, mint 18 mazsorett csoport mutatkozott be több kategóriában. A gyöngyösiek I. korcsoportban indultak, egy pomponos és egy botos számot mutattak be fúvós zenére. A lányok szorgalmasan készültek a megmérettetésre, és a kemény munkának nem is maradt el az eredménye: a szakmai zsűri ezüst díszoklevéllel jutalmazta produkciójukat.

A lányok továbbra is lelkesen járnak edzéseikre, hiszen a nyári szünet után újabb fesztiválra készülünk. November 7-én, Balmazújvárosban már mindkét csoport – a Gyöngyszem és a Gyöngyvirág is színpadra lép – reméljük, hasonlóan szép eredménnyel.

Eseményről készült képek a galériában találhatóak