Ma Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.
Iskolánkról
Oktatás és nevelés
DÖK
Hírek
Dokumentumok
Pályázatok
Galéria
Könyvtár
Hírek > Étkezés > Gyermekétkeztetés - menürendelés változások 2022 márciustól

Gyermekétkeztetés - menürendelés változások 2022 márciustól

Hírcsoport: Étkezés   Közzétéve: 2022. 03. 29., 16:01

 

Gyermekétkeztetés - Menürendelés 2022. márciustólTisztelt Szülő/Törvényes Képviselő!

Előzmények:

 

A jelenlegi keretek között, a http://etkezes.mparty.hu gyermekétkeztetési elszámolási és rendelési felületen a szülő, törvényes képviselő minden rendelési tárgyhónapot megelőző hónap 20. napjától 25. napjáig, egy teljes tárgyhónapra előre tud választani a gyermeke számára étkezést és azon belül menüt.

Amennyiben a menüválasztás nem történik meg határidőre, úgy az adott hónapban a gyermeket automatikusan „A” menüválasztáson tartjuk nyilván és szolgálunk ki. Ennek oka az, hogy az élelmezési alapanyagok beszállítóktól történő megrendelése előre, ütemezetten történik, és tolerancia mennyiséget csak a lemondásokra vonatkozóan tudtunk biztosítani.

Változás:

A Gyöngyös Városi Önkormányzattal történt egyeztetések alapján, illetve a szülői igényeknek megfelelően 2022. március hónaptól kezdődően az alábbi - a korábbinál rugalmasabb - előrendelési és módosítási rendet vezettük be:

· továbbra is megmarad a rendelési tárgyhónapot megelőző hónap 20. napjától 25. napjáig történő, teljes hónapra szóló menüválasztási lehetőség; mindezek mellett továbbá

· a hónap közbeni egyszeri menüválasztásos módosítás a következő hónapokban az alábbiak szerint lehetséges:

o 2022.04.08. 00:00 - 2022.04.09. 23:59 (péntek és szombat) a 2022.04.19.-04.30. időszak menüválasztás módostására

o 2022.05.06. 00:00 - 2022.05.07. 23:59 (péntek és szombat) a 2022.05.16.-05.31. időszak menüválasztás módosítására.

Ezen módosítási időszak megnyitásáról az elektronikusan regisztráltak, ahogy eddig is, automatikusan, e-mailben értesítőt kapnak és az értesítőben megadott napokon az esetleges tárgyhónap II. felét érintő menürendelés módosításukat rögzíteni tudják.

Kérjük Önöket, hogy - amennyiben ezen rugalmasságot és lehetőséget igénybe kívánják venni, vagy a lemondásaikat elektronikusan szeretnék kezelni, illetve az elektronikus díjfizetési lehetőséget alkalmazni szeretnék - akik ez idáig még nem regisztráltak, azok is tegyék meg a regisztrációt, akár tanév közben is.

 

A díjhátralékos tanulók szüleit a személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátások és gyermekvédelmi szakellátások térítési díjáról és az igénylésükhöz felhasználható bizonyítékokról szóló 328/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet 16. § (2) bekezdése alapján felszólítjuk, hogy jelen levél megtekintésétől számított 15 napon belül fizessék be az elmaradt térítési díjakat.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének a gyermekjóléti alapellátásokról, valamint a gyermekek napközbeni ellátását biztosító étkeztetés intézményi térítési díjáról szóló 25/2021. (IX.28.) önkormányzati rendelet 7. § bekezdés b) pontja alapján a térítési díj elmaradása esetén a gyermek az intézményi étkezésből kizárható és az Önkormányzat a jogi úton történő végrehajtás megindítását kezdeményezheti.

A tartozások rendezésének módjában a Mátra Party Kft. kollégái készséggel rendelkezésre állnak, keressék őket bizalommal.

 

Együttműködésüket továbbra is nagyon köszönjük!

 

Gyöngyös, 2022. március 28.

 

Tisztelettel:

Fári László Márton ügyvezető
Mátra Party Kft.