Ma Margit, Gréta napja van. Holnap Barnabás napja lesz.
Iskolánkról
Oktatás és nevelés
DÖK
Hírek
Dokumentumok
Pályázatok
Galéria
Könyvtár
Hírek > Étkezés > Étkezéssel kapcsolatos tájékozattó a digitális munkarendre

Étkezéssel kapcsolatos tájékozattó a digitális munkarendre

Hírcsoport: Étkezés   Közzétéve: 2021. 03. 09., 14:30

 

Tisztelt Szülő/Törvényes Képviselő!

A Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatallal történt díjfizetésről történt egyeztetés alapján az egészségügyi veszélyhelyzet alatt a kockázatok csökkentésé érdekében bevezetésre került a készpénzátutalási megbízás (sárga csekkes) és a banki átutalás az étkezési térítési díjak kiegyenlítése esetén. 2021. januártól a NAV magánszemélyek felé történő kötelező számlaadási és elektronikus adatszolgáltatási kötelezettség teljesítése céljából kialakítottuk az étkezési szolgáltatások számlázási folyamatát. Azonban a személyes készpénzbefizetésről és az azonnali korrekciós lehetőségekről az elektronikus elszámolásra történő átállás nem valósult meg zökkenőmentesen, amely kellemetlenségekért ezúton elnézésüket kérjük, a hibákat korrigáljuk és folyamatosan javítjuk. Ezzel kapcsolatos jelzéseiket megköszönjük, és a lehető leghamarabb korrigáljuk a problémákat.

2021.02.20-tól a tesztüzem után teljes szolgáltatási tatalommal működik a https://etkezes.mparty.hu/login oldal, amely elektronikus felületen a szülő/törvényes képviselő a regisztrációja után magához tudja rendelni gyermekét, és ezt követően az étkezéssel kapcsolatos teendőket elektronikus felületen tudja intézni (étlapok megtekintése, menüválasztás, étkezés lemondása, számlák megtekintése, díjfizetés bankkártyás befizetése, stb.).

Azon szülök/törvényes képviselők, akik nem tudnak, vagy nem kívánnak regisztrálni az elektronikus ügyintézési felületen, a gyermekük menüválasztását telefonon kollégáinknál, vagy e-mailben is igényelhetik. A változtatásra irányuló jelzés hiányában az oktatási nevelési napokra rendszeresen az „A" menü kerül beállításra, amelyet kérünk vegyenek figyelembe. Ezen gyermekek térítési díjairól szóló számlát, készpénzátutalási megbízást (sárga csekk) az eddigi normál átadási csatornákon juttatjuk el a szülőkhöz/törvényes képviselőkhöz.

A 2021. március 04-i Kormányinfó-n bejelentett döntések értelmében a nevelési oktatási intézmények 2021. március 08. napjától 2021. április 07-ig zárva tartanak. Az iskolák áttérnek a digitális munkarendre. A Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatallal folytatott egyeztetés alapján a 2021. márciusi tényleges diákétkezési fogyasztásról szóló, valamint az április hónapra vonatkozó étkezési számlát az újranyitáskor a szülő/törvényes képviselő egyszerre fogja megkapni, a szokásos csatornákon keresztül.

Bárminemű kérdésükre tisztelettel válaszolunk, keressen bennünket bizalommal!
Köszönjük együttműködésüket!

Gyöngyös, 2021. március 04.

Tisztelettel:

Mátra Party Kft.